cruceInformații utile

Mai jos sunt câteva informații utile ce vă vor ajuta să faceți față în cazul producerii unui eveniment. Contactând agenția noastră veți fi imediat asistat de către un profesionist care vă va ajuta să faceți alegerea cea mai potrivită.

angelÎn cazul în care decesul survine la domiciliu

În acest caz trebuie să luați legătură imediat cu medicul de familie care vă va elibera în 24 de ore de la deces actul medical constatator al decesului. În cazul în care nu puteți lua legătura cu medicul de familie vă puteți adresa unui reprezentant al agenției noastre care vă va ajuta să rezolvați problema. După constatarea decesului agenția noastră va trimite echipamentul necesar și oamenii specializați pentru a ridica persoana decedată și a o transporta la sediu în vederea pregătirii pentru ceremonia funerară.

angelÎn cazul în care decesul survine în locuri publice

În acest caz trebuie să luați legătura cu autoritățile sau serviciile de urgență abilitate, prin orice mijloace, inclusiv telefonic, prin apelarea numărului 112 pentru a-i informa despre iminenţa producerii sau producerea oricărei situații de urgență despre care luați la cunoştiinţă.

angelÎn cazul în care decesul survine într-o instituție medicală

În acest caz instituția medicală se va ocupa de toate formalitățile privind constatarea decesului. Decesul este constatat obligatoriu de un medic primar/specialist iar biroul de internări are obligația (legală) de a anunța aparținătorii legali ai pacientului decedat după trecerea a 2 ore de la constatarea decesului. Anunțul se consemnează în registrul de note telefonice. Urmează contactarea agenției noastre care va trimite un reprezentant împreună cu echipamentul necesar și oamenii specializați pentru a ridica persoana decedată și a o transporta la sediu în vederea pregătirii pentru ceremonia funerară.