cruceCui încredințăm organizarea ceremoniei funerare pentru cei dragi?

angelCum să alegeți corect o companie sau o agenție de pompe funebre? Greu de spus! Cu siguranță este mai ușor să inversăm problema, putem identifica mult mai ușor pe cine să nu alegem.

angelAmintiți-vă că moartea unei persoane este un eveniment privat și nimeni în afară de familie și cei apropiați nu ar trebui să intervină fără acordul dumneavoastră în desfășurarea evenimentelor.

angelCu toate acestea, este o practică comună ca astfel de informații private să fie transmise ilegal de persoane fără scrupule cu scopul de a obține un profit în urma lor.

angelDe aceea, este indicat să nu încredințați ceremonia înmormântării atunci când:

  • este vorba despre o firmă indicată de un necunoscut
  • este vorba despre o firmă care vă contactează telefonic sau personal fără să fie informați în prealabil de dumneavoastră despre eveniment
  • este vorba despre o firmă recomandată de către angajați ai spitalului: medici, asistente medicale, infirmieri (o astfel de practică este interzisă prin lege)
  • este vorba despre o firmă a cărui reprezentant se află “întâmplător” în incinta spitalului sau a clinicii unde s-a produs decesul
  • este vorba despre o firmă a cărui reprezentant se află “întâmplător” la sediul Primăriei în momentul declarării decesului de către familie

angelEste mult mai bine pentru dumneavoastră și pentru cei dragi să căutați o societate serioasă care să vă poată oferi servicii profesioniste înainte ca tragicul eveniment să aibă loc, o societate pe care să o puteți verifica.