cruceDespre noi

    Având o vastă experiență în domeniul funerar și administrând de peste 18 ani Cimitirul Municipal Constanța, suntem printre puținii care pot oferi servicii funerare cu adevărat complete și profesioniste, incluzând: îmbălsămare și toaletare post-mortem, sicriu, transport funerar, casă mortuară și loc de veci în cimitirul nostru.
    Societatea noastră oferă familiilor care trec prin momente neplăcute servicii funerare complete şi de calitate. Aceste servicii pot fi alese încă din timpul vieţii prin contract sau pot fi solicitate în momentul unui deces.
    Planul funerar Eternity este un contract între client și societatea noastră, prin care se pot alege din timp produsele și serviciile dorite. La momentul producerii evenimentului, societatea noastră va efectua serviciile funerare stabilite prin contract, fără costuri suplimentare și fără a împovăra familia cu stresul organizării înmormântării. Planul funerar poate fi achitat în rate, fără dobândă, pe o perioadă de până la 60 de luni.
    Pentru că noi importăm direct o mare parte din produsele pe care le comercializăm, vă putem oferi cele mai bune prețuri. Pentru mai multe detalii vizitați în continuare site-ul nostru sau contactați-ne la orice oră la numărul afișat, deoarece noi punem la dispoziția dumneavoastră 24h/24, 7zile/săptămână o echipă de profesioniști pentru a vă satisface nevoile.
    Planificaţi de acum totul şi uşuraţi-le celor dragi momentele grele ce vor urma!
    Dăruiţi linişte sufletească familiei dumneavoastră!