cruceInformații generale

Planuri funerare prestabilite

angelTot mai mulți oameni adoptă ideea de a-și face planurile funerare în timpul vieții (Planul Funerar Eternity ).

angelFiecare persoană are motivele sale pentru a alege această soluție, dar oricare ar fi acestea, Planurile Funerare Eternity vă pot ajuta. Dacă doriți să evitați cheltuielile neprevăzute suplimentare, alegeți acum un plan funerar pre-stabilit !

angelPrintre acei oameni care aleg un plan funerar se numără:

  • Oamenii singuri care nu au familie, sau nu au pe nimeni capabil să facă aranjamentele funerare pentru ei. Pentru acest grup restrâns, planul funerar prestabilit reprezintă o cale practică de a-și pune lucrurile în ordine.
  • Cei care au doar o persoană pe care se pot baza. Organizarea unei înmormântări necesită multă muncă într-un timp foarte scurt și de aceea este foarte greu pentru o singură persoană să se ocupe de acest lucru. Planul funerar alungă stresul la care este supus un soț sau o soție în aceste momente nefericite.
  • Cei care au o idee clară despre înmormântarea lor. Acești oameni vor să fie siguri că dorințele lor sunt cunoscute și vor fi respectate întocmai .
  • Cei care pur și simplu doresc să fie de ajutor. Poate că nu au reușit să își exprime toate dorințele în timpul vieții și anticipează că familiile ar putea avea întrebări, prin planul pre-funerar orice nelămuriri pot fi rezolvate. Sau poate că sunt persoane altruiste, care nu vor să fie o povară pentru cei dragi în momentul înmormântării. Lipsiți de stresul pregătirilor pentru înmormântare, cei rămăși îi pot jeli în liniște.
  • Cei care aleg un plan funerar pentru persoane aflate în responsabilitatea lor și care doresc să clarifice în amănunt acest lucru. Sunt persoane care fie că sunt foarte ocupate ei înșiși, fie că își desfășoară activitatea în afara țării sau în alte localități din România, fie că pur și simplu doresc să rezolve această problemă la modul civilizat și profesionist.
  • Un alt avantaj al planului pre-funerar este faptul că poate fi plătit și în RATE PE O PERIOADĂ DE PÂNĂ LA 5 ANI CHIAR ȘI FĂRĂ AVANS ! Aceasta înseamnă că oricând va fi nevoie de aplicarea planului, el a fost deja plătit, indiferent de nivelul prețurilor din acel moment. Printr-un simplu apel telefonic Eternity va prelua toată organizarea.