cruceÎntrebări frecvente

angelPlanul funerar garantează că eu sau familia mea nu vom fi nevoiți să mai plătim NICIODATĂ în plus pentru înmormântare ?

Da. Odată ce planul funerar ales de dumneavastră este achitat integral, nu va mai trebui să plătiți nimic pentru aranjamentele selectate, decât dacă doriți să le schimbați.

angelEternity Memorial oferă termene de plată flexibile, cu rate fără dobândă ?

Eternity Memorial oferă posibilitatea achitării în rate fără dobândă, chiar și fără avans, pe o perioadă de până la 60 de luni.

angelSunt banii mei în siguranță ?

Da. Banii dumneavoastră vor fi administrați astfel încât investiția dumneavoastră în planul funerar Eternity să fie 100% sigură. Eternity Memorial garantează în scris pentru siguranța banilor dumneavoastră.

angelAm niște economii și o asigurare de viață. De ce să am nevoie de un Plan Funerar ?

În primul rând un Plan Funerar garantează costul serviciului funerar complet așa cum a fost el conceput, indiferent de evoluția ulterioară a prețurilor. Economiile sau asigurarea de viață nu pot face asta. În al doilea rând, băncile sau companiile de asigurări nu organizează servicii funerare – în schimb, pentru noi Eternity Memorial – aceasta este activitatea noastră !

angelPot selecta orice casă funerară Eternity Memorial ?

Planul funerar Eternity va permite să alegeți oricare din casele noastre funerare.

angelEternity Memorial are acoperire națională? Ce se întâmplă dacă îmi schimb domiciliul ?

Eternity Memorial va garantează respectarea planului funerar oriunde în România, cu condiția să ne anunțați în prealabil.

angelEternity Memorial îmi permite să îmi personalizez planul funerar în conformitate cu dorințele mele ?

Planurile funerare Eternity sunt create să vă satisfacă toate dorințele. Ele vor fi concepute împreună cu dumneavoastră și pentru dumneavoastră. Puteți să faceți chiar acum calculația gratuit accesând secțiunea Planuri Funerare – Personalizare Plan Funerar”.

Pentru detalii contactați-ne accesând pagină noastră de contact.