Da. Odata ce planul funerar ales de dumneavastra este achitat integral, nu va mai trebui sa platiti nimic pentru aranjamentele selectate, decat daca doriti sa le schimbati.

Eternity Memorial ofera posibilitatea achitarii in rate fara dobanda, chiar si fara avans, pe o perioada de pana la 60 de luni.

Da. Banii dumneavoastra vor fi administrati astfel incat investitia dumneavoastra in planul funerar Eternity sa fie 100% sigura. Eternity Memorial garanteaza in scris pentru siguranta banilor dumneavoastra.

In primul rand un Plan Funerar garanteaza costul serviciului funerar complet asa cum a fost el conceput, indiferent de evolutia ulterioara a preturilor. Economiile sau asigurarea de viata nu pot face asta. In al doilea rand, bancile sau companiile de asigurari nu organizeaza servicii funerare – in schimb, pentru noi Eternity Memorial – aceasta este activitatea noastra !

Planul funerar Eternity va permite sa alegeti oricare din casele noastre funerare.

Eternity Memorial va garanteaza respectarea planului funerar oriunde in Romania, cu conditia sa ne anuntati in prealabil.

Planurile funerare Eternity sunt create sa va satisfaca toate dorintele. Ele vor fi concepute impreuna cu dumneavoastra si pentru dumneavoastra. Puteti sa faceti chiar acum calculatia gratuit accesand sectiunea Planuri Funerare – Personalizare Plan Funerar”.

Pentru detalii contactati-ne accesand pagina noastra de contact.